Lidl öppnar pop-up-restaurang

titti

 

 

Lidl meddelar att de inom kort öppnar en ny pop up-restaurang! Restaurangen kommer vi att öppna tillsammans med Titti Qvarnström, Sveriges första kvinnliga kock med en stjärna i den prestigefulla Guide Michelin. När, hur och var i Stockholm restaurangen kommer att poppa up är fortfarande hemligt. Bokningen kommer att öppnas upp den 2 december.

 

Titti Qvarnström är köksmästare på restaurangen Bloom in the Park i Malmö och är den första kvinnan i Sverige som fått en stjärna i prestigefulla Guide Michelin. Bloom in the Park utsågs på Restauranggalan i Stockholm i november till Årets krog 2015, med bland annat motiveringen att köket ”levererar det oväntade, spännande och smakrika år efter år” och att det ”strålar internationellt skimmer över krogens skickliga medarbetarstjärnor”. Titti har också varit med i Kanal 5:s program Köksmästarna och i tävlingen Årets kock, samt fått White Guides utmärkelse ”Årets Rising Star”.

 

– För mig är råvarorna det allra viktigaste. När jag fick frågan trodde jag att det kunde bli en utmaning att endast använda Lidls produkter, men efter att ha börjat provlaga med Lidls varor så känner jag mig lugn. Jag ser fram emot att få komma igång på riktigt med att laga mat på Lidls råvaror, säger Titti Qvarnström.

 

– För mig betyder också mycket att Lidl samarbetar med Barncancerfonden, som gör ett väldigt viktigt jobb, fortsätter Titti Qvarnström.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>  • Om REDAKTIONEN