Alla ni som drömmer om en husvagn

husvagnefterbild

Går en gammal husvagn eller husbil att renovera till rena drömmen? Ja, bevisligen. Vi kunde inte tro våra ögon när vi ramlade över detta exempel på en fantastisk makeover! Vem skulle inte vilja åka runt i detta himmelrike?
Såhär såg den ut när de köpte den:

husvagnfore

Och med lite färg, tapeter och inredning så blev det något helt annat!

husvagneefter2

Alla bilder och mer kommer från en tysk blogg (home-sweet-motorhome) som ni hittar här. Ni kan också se bilder på denna fantastiska husvagn här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>  • Om REDAKTIONEN