Elsas nya flickrum

Gjorde det här minirummet för 1.5 år sedan, en liten utmaning som är kul att kika på igen. Elsa var 9 år när vi fixade rummet, hon delade med sin lillebror innan. 3×2 meter och pappas gamla hemmakontor kunde liksom bara bli bättre…

20130402-030343.jpg

Fiffig kom-i-håg-lina från Granit.
Läs vidare här

Av Susanne Nordström

 

 

 

Kommentarer

 1. Pingback: inredning flickrum | mobler-se.com

 2. Hej,Undrar om du gör inredningsjobb i vanliga hem,?Vi har flyttat till lägenhet från ett hus och är inte överens hur och var vi ska använda rummen, har nu öppen planlösning i kök-vardagsrum och det är väl där en del av problemet ligger.
  Jeanette

  Anmäl

  Jeanette wallin Eriksson,
 3. Hej Susanne, Jag försökte hitta ett sätt att kontakta Ann Drömhuset men såg inte det på web sidan. Jag ville fråga henne om hon får in vättarna igen? Dom var slut när jag var over förra året innan jul. ;) vet du om hon skickar till usa? Tack på förhand

  Anmäl

  Pernilla,
 4. Hej Susanne,
  Den där loftsängen är superfin och har sett att du har gjort fler av den sorten. Jag undrar vilken tjocklek det är på mdf:en som sitter i framkant och är det samma sort du har använt dig av under sängen där ”spotarna” sitter?
  Och de där fiffiga handdukshängarna som använts till att göra stegen, funkar det att fästa i alla sorts väggar?

  Med vänlig hälsning
  Teija Österlund

  Anmäl

  Teija,
 5. Hej och tack för svar!!! (om att du inte online kan hjälpa till med inredning)
  Kan du rekommendera någon som ev. kan hjälpa mig med inredningen av mitt v-rum? Jag har svårt att hitta och vet inte vad jag ska söka efter. Jag har hittat bara en person hittills och då skulle det kosta 2000kr för tips och idéer om mitt vardagsrum…är det så dyrt? Kanske svårt att svara på såklart :)
  Tack för inspirerande bilder och text!

  Anmäl

  Anna-Karin,
 6. Önskar att du tog upp hur man samsas med sin sambo i ett komb pyssel/datarum på nära 9 kvadrat….:-)o tack för en mycket inspirerande blogg <3

  Anmäl

  Katarina,
 7. Wow så mycket inspiration och energi man får från din blogg!
  Mitt tävlingssvar är 1.Coco Chanel 2.T ex kuddar (mmm…Boheme), ljuslyktor i koppar (fräcka Cu!) och mosaikskålar (trendiga Laque)!

  Anmäl

  Lotta L8,
 8. Susanne! Jag vill så gärna delta i dina fina tävlingar som du har, så mycket fina saker som du lottar ut! Vill bara att du kollar ifall min mailadress finns med i inlägget jag gjort idag, 15/1 kl. 9.36, Alvina, mitt tävlingsbidrag i tävlingen om att vinna den fina kudden. Finns min mailadress med (vet inte om jag missade att skriva den), i annat fall får jag göra ett nytt inlägg?

  Tack på förhand, kram!

  Anmäl

  Alvina,
 9. Hej, kan du tipsa om någon som kan göra inbyggda sängar i Göteborgs trakten? Har en tio-åring hemma som vuxit ur sängen i sitt minirum. Får plats med 2m på längden med bara 70cm på bredden. Hittar inga så smala sängar i affärerna :-(.

  Anmäl

  Åsa Brandel,
  • Kolla norska affärer, vet att jag köpte en 70 säng i Oslo till vår sommarstuga i Värmland. Visserligen höll möbelhandlaren på att ramla baklänges när jag sa att sängen skulle till Sverige, det brukar ju vara så att man handlar i Sverige och kör det till Norge men icke… Lycka till!

   Anmäl

   Anna,
 10. Nice to be back! Nu har jag läst ifatt din härliga blogg och jag märker ju att du inte legat på latsidan. Vilken härlig tripp ute till havs du fick. Själv är jag slut som artist, men så nöjd med Berlinresan och konfisarna har skött sig exemplariskt!
  Tänk att du lyckades få till detta lilla rum åt liten Elsa. Antar att hon blev supernöjd med ditt fix och trix. Så gulligt och fint!
  Härligt att vara här igen och få ta del av dina härliga inlägg – ordningen är återställd!

  Kram Maggie :-)

  Anmäl

  Maggie,
 11. hej!
  Jag ska till Stockholm snart och skulle behöva massa tips på inredningsbutiker av den billigare prisklassen:) Snälla kan du inte göra en lista med tips:

  Anmäl

  isabella,
 12. Hej!
  Är inne på din inredningssida varje dag, massa bra tips och inspirationer får man.
  Skulle vilja se hur du gör sänggavlar…flyttar snart har säng men ingen huvudgavel, tänkte då på dig som gör själv..
  Kanske att jag kan oxå…???

  Anmäl

  Ulrica,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Senaste kommentarer

 • Jeanette wallin Eriksson: Hej,Undrar om du gör inredningsjobb i vanliga hem,?Vi har flyttat till lägenhet från ett...
 • Pernilla: Hej Susanne, Jag försökte hitta ett sätt att kontakta Ann Drömhuset men såg inte det på web sidan. Jag...
 • Teija: Hej Susanne, Den där loftsängen är superfin och har sett att du har gjort fler av den sorten. Jag undrar...
 • Anna-Karin: Hej och tack för svar!!! (om att du inte online kan hjälpa till med inredning) Kan du rekommendera någon...
 • Katarina: Önskar att du tog upp hur man samsas med sin sambo i ett komb pyssel/datarum på nära 9 kvadrat….:-)o...


 • Om Susanne