Då var det slut…

Då har vi gjort det sista stoppet på Idols audition turné 2014. Vi har plockat 100 stycken av 13500 personer som sökt vilket är ett nytt rekord!
image

Det kommer att bli en helvetes vecka när slutaudition drar igång för vi har hittat så många potentiella stjärnor och alla kan ju inte vara med. Så det kommer att hetta till mellan mig, Anders och Alexander kan jag säga eftersom som vi redan nu har våra favoriter som vi hoppas på.
image

Selfie med några ur det fantastiska teamet.
image

Nytt för i år är att Alexander faktiskt blivit lite snällare, vet inte vad som hänt men det klär honom.
image

Anders har blivit lite tuffare och överraskar med att faktiskt säga nej lite oftare än vanligt, som han annars har så svårt för.
image

Men det som fortfarande är sig likt är att vi är lika knäppa som vanligt he he!
image

image

Efter att vi var klara igår så gick vi till Håkan Törnströms kök. Håkan kom på 2:plats i mästerkockarna.
image

Och vilken middag!!! Har ni inte ätit där så rekommenderar jag att ni gör det så fort ni kan för det kommer att bli en favorit restaurang kan jag säga.
image

image

När vi var mätta och belåtna så åkte vi tillbaka till hotellet och jag träffade upp min halvsyster Madde, som sedan sov över på hotellet.
image

Jag vet inte hur många som vet om att jag har 10 syskon totalt om jag räknar ihop alla he he. Dom syskonen som jag är uppvuxen med är ju Johan, Jonas, Joakim och Linda som ni redan känner till. Men på min pappas sida så har jag Madeleine, Susanne, Marie, Diana, sadika! Så totalt är vi 11. Madeleine, Susanne och Marie bor i sverige medan Sadika bor i spannien och Diana bor i Israel jag har dock aldrig träffat Diana som vuxen bara när hon var nyfödd, men jag har hört att hon tydligen ska vara en sångerska och leva på det i Israel. Man kan kort och gott säga att min biologiska pappa var produktiv när han var ung he he.
Kram L
image3 kommentarer
Kommentera


Idol Göteborg!

Började morgonen med att hoppa in i sminket hos catarina 0800 så det var en sovmorgon tills skillnad mot dom sminktider vi brukar ha.
image

Efter 20 minuters smink så blev det såhär!
image

Vet inte vad Anders håller på med i bakgrunden men något lurt är det.
image

Måste bara visa den här bilden som vår producent Joakim visade mig idag. Känner ni igen honom? Det var längesen jag skrattade så mycket, en ung Peter Jidhe som liknar Jim Carrey från Dum dummare!! I love it, I och för sig så ska jag inte kasta sten i glashus för jag vet att jag har en hel del klockrena foton på mig själv med som är precis lika roliga. Men visst är det skönt att se att man inte var ensam om att ha en grym frissa!
image

Nu är jag tillbaka på hotellet och upptäckt att städerskan har haft roligt med mina solglasögon he he. Kreativt och roligt måste jag säga!
Kram L18 kommentarer
Kommentera


Populära sökningar: halsband, barnvagnar, trädgårdsredskap

Göteborg!

Då var man på plats i Göteborg!
image

Vi bor på ett fint hotell vid hamnen med en stor fin balkong!
image

Jag har fått rummet bredvid Anders och han ska bara veta hur läskad jag var att gå in i hans rum och skrämma honom när han lämnade balkongdörren öppen tidigare idag.
image

Nästa gång han har balkongen öppen så ska jag minsann göra det he he.
Nu ska jag faktiskt försöka sova eftersom det kommer att bli en låååång dag med Idol imorgon.
Kram och godnatt L14 kommentarer
Kommentera

@lailabagge

Rock by Sweden

rockbysweden_250Kom i form

Skärmavbild 2013-11-18 kl. 14.54.01

Laila Bagge

Laila Bagge Wahlgren är i Sverige kanske mest känd som en av jurymedlemmarna i Idol. Hon har dock många strängar på sin lyra, bland annat designar hon smycken för Rock by Sweden. Hon släpper också i mars 2013 sin bok Kom i form på 30 dagar.
Laila är gift med Niclas Wahlgren som hon också har sonen Kit med. Laila har sedan tidigare sonen Liam.

Senaste kommentarer

  • Elisabeth: Oj va många syskon. Men jag får det till 10 totalt. Är det jag som inte kan räkna eller…
  • Linnah: Varför kommer bara yttepyttelite av kommentarerna med? <3
  • Linnah: Lyxigt
  • Kalle: Ja visst är Trosa ett paradis. Men det finns ingen kanal! Rätt igenom stan rinner Trosaån, en å (därav...
  • Anja: Hej! Det finns en lokal författare här var jag bor som heter Kim M Kimzelius. Hon skriver böcker som är...

@modernmomse

Arkiv

Follow on Bloglovin

699487_lailabagge_komiform

3Påsk i Trosa!

Jag har aldrig varit i Trosa tidigare men igår så tog vi bilen till ett par vänner i Trosa för att fira påsk och sova över hos dom!
image

Jag blev fullkomligt kär i Trosa så himla gullig! Snacka om bullerbykänsla, det kändes som om Astrid Lindgren skulle kunna ha spelat in alla sina filmer här, och skulle jag haft råd så hade jag köpt några hus här till alla syskonen så att vi kunde bo här på sommrarna och barnen skulle kunna springa mellan husen och leka vart dom ville.
image

Det som är så mysigt är att det finns väldigt mycket bodar/ gamla hus med glass, restauranger, små bed and breakfast hotell, café, konstutställningar, krukmakeri och massa annat spännande.
image

image

Sedan går det en kanal mitt i stan som omges av hus, café och restauranger
image

image

Och vilken sommar dag det var igår, strålande solsken och idag är det till och med ännu varmare, 20 grader vad sägs om det!!
image

Vi har hunnit med mycket på ett dygn här i Trosa
image

Vi har varit på ägg jakt
image

image

Och vi har varit i Marsipan boden och provsmakat choklad och marsipankaniner
image

image

Besökt torget i Trosa
image

image

Lekt på lekplatsen som var väldigt fin
image

image

Ätit en grym påskmiddag, som inte gick av för hackor.
image

image

image

Senast jag åt sill var väl i julas så det var väl dax att inviga våren med det så att man får en somrig känsla i kroppen, och börjar längta till midsommar.
image

Liam var tyvärr inte med oss till Trosa för han åkte med sin kompis Nils till hans familjs landställe i Dalarna.
image

Innan vi satte oss i bilen och åkte hem så fick jag syn på den här skönheten! Jag blev riktigt nostalgisk när jag såg den för det var exakt en sådan som vi hade när jag var liten fast den var blå med orangea gardiner! Då brukade jag skämmas över den och bad mamma stanna en bit ifrån skolan så att ingen skulle se den, sidodörren trillade alltid av när man öppnade dörren så vi var tvungna att hoppa ut igenom bagage luckan bak på bilen. Nu när jag ser den här bilen så fylls jag istället av härliga minnen och en känsla av att jag bara skulle vilja köpa den.
Kram och glad påsk!17 kommentarer
Kommentera

Påskmiddag hos syrran!

image

Här har vi firat påsk hela dagen med godis och Påskmiddag!
image

Kit ville också pröva på att vara ett påskägg precis som Brorsan men ägget var litet för litet.
Idag har vi varit på Påskmiddag hemma hos min syster Linda!
image

Och det var extra kul att få busa med kusinerna Anton och Dexter! Kit är 2,5 Anton är 2 och Dexter är 1,5 år, det är ju super kul att åldern suddas ut mer och mer snart är dom alla på samma nivå och blir som trillingar…..puh! Det är ju ett sablans liv när killarna sätter igång, och vem hörs mest tror ni? Jodå ni gissade rätt, Kit hörs absolut mest och har mest spring i benen.
image

Vi har dansat och letat påskägg, jag försökte förgäves lära ut lite Let’s dance steg men tyvärr utan framgång.
image

Måste bara säga att man blir tokig när man äter middag med min syster Linda och min Brors fru Lindah. Båda två har ju samma namn fast olika stavning på det, men det är ju inget man uttalar när man ropar ut Lindah. Och något som gör det mer komplicerat är att båda heter samma efternamn sedan Lindah och Jonas gifte sig och hör och häpna Maria och Mari i mellannamn! Så jag har försökt att ropa på Mari men det funkar inte för båda svarar ändå. Jag har till och med ropat på syster Linda men då svarade Lindah ändå för hon trodde att jag syftade på henne som sjuksyster eftersom det är det hon jobbar med. Så nu får dom heta Antons mamma och Dexters mamma.
Tyvärr så dog min kamera efter att ha fotat Dexters mamma och pappa
Så det blev inga fler foton från den här kvällen. Kram L
image7 kommentarer
Kommentera

Böcker!

Det finns ju väldigt mycket barnböcker där ute men jag tycker fortfarande att det är svårt att hitta böcker som mina barn tycker om. Liam älskar läskiga historier och då menar jag inte sådana böcker där det är lite spännande utan riktigt läskiga böcker. Det får gärna vara sägner som inte slutar med ett glatt Slut om man säger så. Allt som har med det övernaturliga, zombier, mordgåtor, faktaböcker om läskiga djur och ovanligt giftiga djur älskar Liam.
När han var liten så ville han aldrig att jag skulle läsa ur vanliga sagoböcker utan jag läste bla ur dessa böcker.
image

Läskiga vidunder och sällsamma djur var klart favoriten. Den har läskiga berättelser om olika djur/spöken/monster.
image

Kit är lite enklare i sin smak men gillar  bajsboken och monsterpest boken bäst.
image

Har ni några förslag på bra böcker som är lite roliga för 2,5 åringar eller något riktigt läskigt för en 11 åring. Och bara spännande böcker funkar inte tyvärr det är såå tråkigt enligt Liam. Just nu läser han mycket fakta böcker om djur i skolan då det är fri läsning, eftersom han inte har hittat något annat som han tycker är kul att läsa.
Kram på er och glad påsk!27 kommentarer
Kommentera


  • Om Laila

    Laila Bagges blogg