Hej på er!

Igår har Niclas och Småland slitit hårt med uppfarten. Tanken är att det ska vara klart tills på måndag och med det tempot som killarna håller så är det nog det.

image

image

Nästa vecka kommer även dom som ska göra om våra trappor hit för att se vad vi ska göra med trappan. Den ser som sagt bedrövlig ut.

image

Jag och kit tog en promenad till Pernilla som hade fixat en present till Kit, nämligen Theos gamla  spindelmannendräkt.

image

Kit kände sig väldigt farlig och väldigt kände. Sedan blev det lite grillning hemma hos oss.

image

image

image

image

image

Det var väldigt gott och fräscht i den här värmen. Det är lite kul med alla telefoner och allt fotande men som sagt det är ju faktiskt för er skull he he

image

image

image

Fina Bianca strålade.

image

Och Brorsan lekte med Marqy som var pigg och springer omkring som vanligt igen, efter att ha varit med om traumatisk upplevelse där han blev överkörd av en cyklist.

image

Nu ska jag och Kit snart åka och hämta Liam och jag är nästan tårögd redan nu när jag tänker tanken om att bara få krama om honom igen.

image

Igår kl 0130 smsade Liams pappa denna bilden med texten he’s taking off now! Stackars Mason nu får han hålla ut till jul, fast är det så att han inte orkar det så finns det ju ett gästrum här hos oss.
Kram på er nu ska jag äta frukost och sedan hämta en av mina älsklingar!5 kommentarer
Kommentera

Värmeslag!!

Jag vet att man inte ska klaga på värmen, så det tänker jag faktiskt inte göra. Däremot så tänker jag klaga på att vi inte har någon aircondition, det står totalt stilla här hemma.

image

Varje år så tänker man att det är onödigt att lägga pengar på det eftersom sommaren i sverige är så kort. Men likt förbannat så ångrar man sig senare under sommaren när det är en bastu inne i huset och det är skönare att sova under bar himmel istället. Förstå mig rätt jag är hellre ute än inne, när man är ute så finns det ju en liten bris och det fläktar, inne i vårt hus står det stilla och är kvavt.
Hur har ni det i sommar värmen? Står ni ut precis som jag eller har ni någon fläkt/ aircondition?

image

I morse på så sprang jag på en dam som hade hittat en borttappad hund vid Lidingö bron igårkväll. Jag efterlyste matten/hussen på mitt instagram idag och det tog fart kan jag säga. Ett par timmar senare så var lilla Freja som hon heter hemma hos sin husse som var överlycklig. I den här värmen är det inte så bra att bli borttappad om man säger så.

image

Idag sätter sig min lilla älskling på planet hem till sverige igen och han är sååå efterlängtad! Vi är hemma en vecka och sedan åker jag och barnen till Italien tillsammans med Pernilla och hennes barn, det kommer att bli riktigt härligt. Nu hoppas jag att resan hem går fort och att Liam kan sova lite på planet, han brukar ha svårt med det och brukar vara helt Slut när han kommer hem.
Kram L21 kommentarer
Kommentera


Populära sökningar: halsband, barnvagnar, trädgårdsredskap

Hej då Utö!

Det har varit ett par härliga dagar på Utö och jag kan varmt rekommendera att åka dit om man inte varit där.

image

Nu är vi på väg hem med båten och det går ju riktigt snabbt att ta sig till och från Utö

image

image

Man kan som sagt hyra stugor på värdshuset eller bo på stenhotellet som vi gjorde.

image

image

image

Här är stenhotellet som jag och Niclas bodde i det var en fantastisk utsikt mot havet.

image

Stugorna är ju underbart mysiga och det är ju kul om man är många som känner varandra för då kan man ju hyra en hel länga där alla får var sin stuga med kök och toalett/dusch

image

image

Det finns ju annars många sommarstugor som man också kan hyra och dom är super gulliga

image

image

Kram L3 kommentarer
Kommentera

@lailabagge

Rock by Sweden

rockbysweden_250

Kom i form

Skärmavbild 2013-11-18 kl. 14.54.01

Laila Bagge

Laila Bagge Wahlgren är i Sverige kanske mest känd som en av jurymedlemmarna i Idol. Hon har dock många strängar på sin lyra, bland annat designar hon smycken för Rock by Sweden. Hon släpper också i mars 2013 sin bok Kom i form på 30 dagar.
Laila är gift med Niclas Wahlgren som hon också har sonen Kit med. Laila har sedan tidigare sonen Liam.

Senaste kommentarer

  • Mi: Åh nu kanske han är hemma igen…finaste Liam. Vet inte – men jag blir lite tårögd när jag läser din...
  • Maria: Du är ju för härlig!!! Inte alla som hade erbjudit sitt ex att komma! Grymt:))))
  • Barbro: Även om det är 25-28 år sen jag och min dotter var i er situation kan jag känna igen den STORA känslan av...
  • Malin Jonasson: Du är så fin! Välkommen hem Liam.
  • gunnis: Vi våra stolpskott, kommer på igår, när hela sommaren har gått, att vi har hela 3 luftvärmpumpar som man kan...

@modernmomse

Arkiv

Follow on Bloglovin

699487_lailabagge_komiform

3

Härliga dagar på Utö!

image

Det har varit två härliga dagar här på Utö, har ni aldrig varit här så är detta definitivt ett ställe att besöka.

image

image

Först åkte vi med den stora båten till Utö och Kit tyckte att det var väldigt spännande

image

image

Välkommen framme så möttes vi upp av vänner för att sedan gå och checka in på stenhotellet.

image

image

Efter att ha checkat in blev det en båttur och bad med vännerna.

image

image

image

image

image

image

Efter en hel dags badande och solande åkte vi och åt på ett otroligt mysigt litet ställe som heter Båtshaket

image
image
image
image
image
image

Kul med lite musik på bryggan från bandet Flytväst!
Sedan bar det av hem till hotellet igen, och där spelade ett annat band
image

Suddiga bilder tyvärr, kit och Jakob dansade och det gick riktigt vilt till på dansgolvet.
image

Väldigt mysig bar och man märker att alla semester firare verkligen firar sommaren som äntligen är här och visar sin bästa sida.
image

Kram L12 kommentarer
Kommentera

Utö!

Idag fyller min älskade Liam 11 år och jag är så glad att jag har fått en så ödmjuk, tacksam och väldigt omtänksam kille som Liam. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och håller på att längta ihjäl mig efter dig. Men snart är du hemma igen och då blir det kalas.

image

image

image

image

GRATTIS LIAM !
I morse blev det ett morgondopp i kottlasjön.

image

Vi hade sällskap av både fiskar och änder.

image

image

Nu sitter vi på båten på väg till utö. Jag har aldrig varit där förut så det ska bli väldigt spännande att åka till ett ställe som är nytt.

image

image

Lyxigt att få äta både bulle och glass samtidigt he he. Kit är helt begeistrad av att åka båt han tycker verkligen det är jätteroligt.
Kram L12 kommentarer
Kommentera

Mucka inte!!

image

Äntligen kan jag berätta om mitt projekt Mucka inte som jag gör i samarbete med The brand! Jag har designat och tagit fram en kollektion T-shirts och armband som lanseras nu till hösten i olika butiker runt om i Sverige och dom kommer även att finnas på www.rockbysweden.com och www.babyshop.se från och med oktober. Tanken är att samla in pengar till Ronald McDonald barnfond för att kunna bygga fler hus och skapa ett hem hemifrån åt familjer med svårt sjuka barn kan få bo under sin behandling på sjukhus. Tanken att splittra upp en familj när ett barn blir sjukt eftersom det inte finns plats på sjukhusen är helt ofattbart. När man drabbas av en svår sjukdom så är det ju viktigare än någonsin att hela familjen finns vid barnets sida för att stötta och trösta och vara starka tillsammans under denna svåra tid. Inget barn ska behöva separeras från sin familj bara för att han eller hon har blivit sjuk. Så idag åkte jag till Ronald McDonald hus i uppsala för att fotas med vissa av barnen som bor där just nu och dom som har bott där samt dom stöttande syskonen och föräldrarna.

image

Mucka inte står för varje barns och familjs kamp mot sjukdomen. Ingen sjukdom ska Mucka med oss för vi kommer att vinna den fighten tillsammans.

image

image

image

image

image

image

image

image

Jag vill passa på att tacka alla snälla familjer som ville vara med mig idag och bli fotade ni var fantastiska! Kram på er!

image

Som sagt jag är så glad över att äntligen kunna få dela detta med er efter att ha jobbat under 6 månader med detta för att äntligen få se det blomma! Kram L16 kommentarer
Kommentera


  • Om Laila

    Laila Bagges blogg