Specialerbjudande på Selected by Laila…

Just nu har vi ett specialerbjudande på min webbshop Selected by Laila. De 20 första kunderna som köper en jacka från d.brand får ett par hörlurar värda 699 kr på köpet. D.brand har fantastiska jackor som är både snygga varma och sköna. Ett svenskt favoritmärke helt enligt min smak. Erbjudandet gäller till och med nu på söndag.

SAMSUNG CSC

 

 

Arktis-Jacket-pink-600x600

 

Alaska-Jacket-600x600

 

Shiny-Reversible-Bomber-600x600

 

 

Klicka här för att se alla underbara jackor!

Vill också passa på att berätta för er att vi just nu uppdaterat vårt sortiment med nya hudvårdsprodukter och parfymer: One Direction, Replay, Police, Gaia, Kalahari och GAP.

OD01846-600x600

702802-600x600

GAIA8001-600x600

 

Kram

/Laila2 kommentarer
Kommentera

Mucka inte!

Förlåt min tystnad det har varit 3 dagars fullspäckat schema. Dels har jag tillsammans med Ronald McDonald barnfond haft en kick off för
Mucka inte

image

Som jag har skrivit förut så är jag ambassad för Ronald McDonald barnfond och har arbetat med att ta fram ett koncept som dels ska dra in pengar till fonden för att bygga fler hus till förmån för svårt sjuka barn och deras familjer eller bygga ut dom befintliga husen. Och sedan göra fonden mer synlig så att man blir påmind och skapa en kännedom för dom som inte vet. Alla som nu har ett  armband eller mössa, t-shirt blir ju på ett sätt små ambassadörer och sprider budskapet vidare. Jag brinner verkligen för alla familjer och deras fantastiska barn som gemensamt kämpar varje dag mot sjukdomen, det är en ständig pågående fight som måste vinnas till varje pris och då är det viktigt att hela familjen får bo tillsammans under den svåra tiden i ett hem hemifrån.
 

image

image

Jessica och Lindah kom förbi för att stödja fonden
image

Therese kom också för att stödja
image

Jeanette och Karin likaså

image

Syrran var också med på Eventet och hade jobbat hårt med att få ihop Eventet tillsammans med babyshop

image

Vi hade ju även en tävling här på bloggen där några av er fick följa med på Eventet och det var kul att få se lite ansikten på er som läser bloggen.
Katja som även är sjuksyster var en av vinnarna och hon berättade att hon tyckte att mucka inte var ett bra koncept dels för att det passar in med att sjukdomen slåss man med varje dag och sedan är det vissa som tyvärr blir retade i skolan på grund av att utseendet i vissa fall förändras av medicinen. Så då passar även budskapet in där.
Tack till er alla på bloggen som vann och kom och förgyllde kvällen på mucka inte Eventet.
image
image
image
image
image
image
image

Här har vi en liten ängel som har bott på husen som vunnit sin kamp kul att träffa dig och mamma

image
image

Ni hittar t-shirt och armband hos www.babyshop.se och www.rockbysweden.com
Kram L

Kram L18 kommentarer
Kommentera


Populära sökningar: halsband, barnvagnar, trädgårdsredskap

Barnböcker i topp

Vi läser mycket hemma nu. Mysigt att krypa upp i soffan eller i sängen och skratta åt roliga bilder och knasiga historier.
Som jag berättat förut använder vi oss av Readly och läser böcker på läsplattan.
Kit älskar att bläddra. Fram och tillbaka. Fram och tilbaka. Ibland blir det bara en massa evigt bläddrande bland sidorna och väldigt lite läsande då jag inte har en chans att hänga med he he.
Vi har en massa favoriter bland böckerna.
Dessa böcker hittar du just nu på topplistan hos Readly. Samtliga har vi förstås läst :)

Vill ni prova på Readly kan ni göra det här!

Topplista Readly 0-3 år 

1. Hille hungrig - Maria Nilsson Thore, Annika Thore
2. Vem är arg? - Stina Wirsén
3. Gunna går hem - Maria Nilsson Thore, Annika Thore
4. Bosse & Bella sover i egen säng - Måns Gahrton, Amanda Eriksson
5. Totte går till doktorn - Gunilla Wolde
6. Vem är sjuk? - Stina Wirsén
7. Bilen säger brum - Lotta Olsson, Charlotte Ramel
8. Ingrid har plåster - Katerina Janouch, Mervi Lindman
9. Mio mera fart - Maria Nilsson Thore, Annika Thore
10. Bosse & Bella borstar tänder - Måns Gahrton, Amanda Eriksson
topplista_barnbocker
bladdra
Presenteras i samarbete med Readly


15 kommentarer
Kommentera

@lailabagge

Selected by Laila

Laila_webbshop_widget

Rock by Sweden

rockbysweden_250

Kom i form

Skärmavbild 2013-11-18 kl. 14.54.01

Laila Bagge

Laila Bagge Wahlgren är i Sverige kanske mest känd som en av jurymedlemmarna i Idol. Hon har dock många strängar på sin lyra, bland annat designar hon smycken för Rock by Sweden. Hon släpper också i mars 2013 sin bok Kom i form på 30 dagar.
Laila är gift med Niclas Wahlgren som hon också har sonen Kit med. Laila har sedan tidigare sonen Liam.

Senaste kommentarer

  • Linda: Vad mycket bra saker ni börjar få på webshopen. Kommer handla en massa julklappar där i december. Kram
  • Sandra: Oj måste passa på att köpa en jacka i helgen. Roligt med kampanjer
  • Catharina Zettergren: Tack Laila för ditt engagemang. Jag ser fram emot att meddela när alla ”mina”...
  • Katja: Laila fotade med sin telefon.. Lite mer personligt tycker jag! Kan inte klaga!!
  • Tess Modig:): Beundrar dig älskade vän och driftiga kvinna, det vet du! Klart man kommer och stöttar och ÄLSKAR min...

@modernmomse

Arkiv

Follow on Bloglovin

699487_lailabagge_komiform

3

Ibland är det jobbigt. ..

image

Ibland är det jobbigt att ha sin pappa och mamma i olika länder,  det är ju inte direkt lätt att säga, – jag sover hos pappa i natt eller nu åker jag till mamma och är där, eftersom avståndet är så stort. Idag har varit just en sådan dag då Liam verkligen längtat efter sin pappa och hade önskat att han var i sverige. Och som han säger det spelar ju ingen roll om jag skulle bo i USA då skulle jag ju längta efter dig mamma och sedan så har jag ju mina kompisar här också. Det är inte lätt att trösta i en sådan situation mer än att försöka få Liam att tänka positivt och krama om honom. Tänka på att han faktiskt har en pappa som lever och älskar honom som han kan träffa på sina skollov och sedan så har han väldigt många morbröder och en moster som älskar honom överallt annat och som är väldigt nära. Men visst gör det ont i hjärtat när ens barn blir ledsen och man känner sig maktlös det är en vidrig känsla. Nu har vi skypat med Liams pappa och pratat alla tre och Liam känner sig gladare då han har fått ur sig allt och berättat hur han känner. Och det är en stor lättnad. Jag uppskattar  verkligen att Liam alltid berättar hur han mår och känner.  Jag brukar alltid säga att jag vill veta och du har alltid rätt att få känna det du känner och säga vad du känner. Det är ok att vara förbannad eller ledsen på dom man älskar det är vi alla någon gång, det viktigaste är att man berättar och får gehör och pratar igenom allt tills det känns bra. Så efter den här dramatiska kvällen är jag faktiskt helt slut och ska nu efter att ha bloggat klart gå och lägga mig kram L

image39 kommentarer
Kommentera

Veckans webbshop favoriter!

Som ni vet drog jag igång en webbshop för någon vecka sedan www.selectedbylaila.com där jag har tagit in märken som jag verkligen gillar och har eller använder själv! Jag har fler roliga märken på ingång som kommer att komma upp inom kort på hemsidan så håll utkik.
Veckans 3 favoriter från webbshoppen är från!

image

3 st ljuslyktor i olika storlekar från Kamelo för 605 kr som finns i olika färger och ger ett väldigt fint sken i höstmörkret.

image

Kudde från Van Asch för 369 kr finns i massa olika motiv inte bara döskallar.

image

Energy Armor som jag själv har på mig på bilden är ett riktig spännande märke som bara gör smycken som skapar harmoni och lugn.
Armbanden innehåller mer negativa joner än någon annan produkt utav sin sort. Energy Armor är tillverkad för att arbeta med kroppens naturliga energifält och skapa rätt balans. Armbanden innehåller vulkanaska som är fylld med negativa joner. Det finns olika modeller allt från vackra klassiska till sportiga i gummi.  Pris är från 699-799 kr.

Det var veckans webbshop favoriter kram så länge L7 kommentarer
Kommentera

Tävla om att få komma på event för MUCKA INTE!

På onsdag släpper vi hela kollektionen MUCKA INTE!. Jag har ju skrivit om MUCKA INTW tidigare här på bloggen som ni kanske kommer ihåg. Vi har smygstartat tidigare med våra armband men från och med nästa vecka kommer alla produkter, armband, mössor och t-shirts finnas hos våra återförsäljare. På onsdag kommer vi därför förhandsvisa detta genom att ha en liten tillställning här i Stockholm med lite mingel där även jag kommer vara på plats och prata om våra produkter och syftet bakom MUCKA INTE.

Nu har några av er bloggläsare möjlighet att få komma och vara med på vårt mingel på onsdag. Jag tänkte ha en tävling här på bloggen där ett antal av er bloggläsare utses som vinnare och får lov att komma på eventet, mingla, träffa mig, och lite annat kul. Ni som vinner kommer få en goodiebag och presentkort för både Babyshop och erbjudanden från Rock by Sweden,

IMG_9213

Här kommer frågan ni måste svara rätt på för att vara med i tävlingen: Vilken organisation är det som jag har designat MUCKA INTE – kollektionen till förmån för?

Maila svaret till: linda@rockbysweden.com

Tillställningen är mellan kl 16-19 nu på onsdag. Så tävla bara om du har möjlighet att komma av respekt till dina medtävlare.

Lycka till och hoppas att jag får träffa några av er på onsdag.

/Laila19 kommentarer
Kommentera


  • Om Laila

    Laila Bagges blogg