H&M släpper Conscious exclusive collection i samarbete med Hollywoodstylist!

Den 4 april släpper H&M en festkollektion i ekologiska och återvunna material i samarbete med en super stylisten Samantha McMillen som stylat kändisar så som Johnny Depp, Dakota Fanning och Tayor Launter mfl. Kollektionen kommer att gå i våriga pasteller i mintgrönt och puderrosa samt vackra vita spetsar och fluffig tyll. Även it-plagg som kimonon, vida festbyxor, kostymer och byxdräkter med smokingdetaljer finns representerade i festkollektionen.

Priserna på plaggen ligger mellan 599 kr – 2 999 kr och de kommer att lanseras i 140 butiker över världen. Tre av butikerna finns i Sverige (Hamngatan 22, Stockholm, Sergelgatan 1, Stockholm och Drottninggatan 56, Stockholm) samt online.

Vad tror du om denna kollektion, något du kommer slå till på?

Kommentarer

 1. Varför ingen försäljning i Skåne/Malmö???

  Anmäl

  Marianne LindskogJohnson,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

250_300_annons

Senaste kommentarer

 • Marianne LindskogJohnson: Varför ingen försäljning i Skåne/Malmö???
 • Ebba: Hej! Sökt som en dåre efter denna baddräkten. Skulle du på nåt sätt vilja sälja den så får du jättegärna...
 • Christine: Hi, you look great in this dress. I love it! Would you please tell me, which size you are wearing? I want...
 • laser flashlight: Good day! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good...
 • mia: Sista klänningen vet du vart den kommer ifrån? Oerhört snygg!!!

@modernmomse

Arkiv • Om Therese

  Therese Hollgren är vår modeskribent. Till vardags jobbar hon som grafisk formgivare. Hon bor i ett hus söder om Stockholm tillsammans med sina två barn. Hon har en blogg som hon startade för lite mer än 6 år sen då hon behövde sysselsättning under barnledigheten, och det blev kärlek vid första ögonkastet! Mode har varit en stor passion för Therese ända sedan barnsben, och hon har en förkärlek till allt vackert här i livet och gillar enkelhet i mode. Hon kommer bjuda våra läsare på en skön blandning av allt som har med mode och shopping att göra, både lyx och budget.