Så kan det låta…

SJÄLVKLART så är det inte synd om mig! Och SJÄLVKLART finns det massor med folk som drabbas hårt av denna naturkatastrof – och till dom tillhör INTE jag.

Jag är bara rastlös just nu och less på vädret…..

Fick ettt roligt videoklipp av min trogne beundrare Niklas, som han har klippt ihop från min och Peters ”Så ska det låta”-medverkan.

Jag tittade på det igen nu , och det gåååår bara inte att låta bli att skratta när man ser Peters underbara tolkning av ”Sandy”….!      (Love you , Peter!) 

Jag och Peter har faktiskt medverkat i ”Så ska det låta” tillsammans tidigare!

Men då var jag inte riktigt mig själv….

Eller rättare sagt, Kristine Meltzer var jag.  Peter var Peter , men en annan Peter – nämligen Peter Settman   och den Peter som ”jag” dvs Kristine tävlade med var en tredje Peter  -  nämligen Peter Jöback,  fast inte den riktiga Peter, utan David Hellenius som föreställde Peter…………………… Dessutom var Stefan med långa håret pianist i mitt lag även då, fast inte den riktiga Stefan förståss….

Nu fattade ni  i n g e n t i n g,  va….?!!

Äh , ni får titta själva själva!

 

 

 

Kommentarer

 1. Du och Peter är bara för härliga!! Med honom hade du nog fått ett helt underbart liv <3

  Kramar till er båda

  Anmäl

  Lisa,
 2. Kul med klippen från så ska det låta! Ni var sååå bra!!!

  Anmäl

  Ulli,
 3. Anna Svensson, ponera nu att jag, Pernilla och en massa andra bloggläsare bestämmer sig för att göra så som DU säjer ÅT OSS, nämligen SKÄMMAS, mår du bättre då? Mår de som sitter fast i olika länder bättre, kommer de snabbare hem? I så fall sitter jag GÄRNA här och skäms, men inte fan tänker jag sitta här och skämmas för att DU tycker att jag skall det, det har du faktislkt inte med att göra!!!
  Men sitt du där på dina höga hästar, jag ids faktiskt inte bry mig om varför du tycker dig plattsa däruppe…

  Anmäl

  Marit,
 4. SÅg ”så ska det låta”,och ni var helt underbara!!!!! Puss på er!
  PS. Din blogg är underbar att läsa DS

  Anmäl

  Susanne J,
 5. Var har du köpt den fina klänningen som du hade på så ska det låta och finns den att få tag i nu? Den va fantastiskt fin! Hoppas ni kan flyga hem till vår kära ö! Från en öbo:)

  Anmäl

  Maria,
 6. Marit! Läs mitt inlägg! Hur många har möjligheten att stanna kvar och ha lite is i magen?? Dessa människor får order att åka igenom Europa med sina treåringar, och barn i alla åldrar för att dom INTE har möjlighet att sitta och ha IS I MAGEN. Skäms!

  Anmäl

  Anna Svensson,
 7. Marit! Läs mitt inlägg! Hur många har möjligheten att stanna kvar och ha lite is i magen?? Dessa människor får order att åka igenom Europa med sina treåringar, och barn i alla åldrar för att dom INTE har möjlighet att sitta och ha IS I MAGEN. Skäms!

  Anmäl

  Anna Svensson,
 8. Klart att alla har rätt att klaga över sin situation, ingen njuter av det. Men det finns dom som har det mycket värre. En släkting till mig skulle ha lämnat Egypten i torsdgs med två små barn. Dom har då varit utan pengar och blivit inslussade på ett förstaklasshotell med mat( tack för det iaf) Barnen har varit hopplösa i detta kaos och dom har inte heller kunnat, eller haft råd att hitta på något. I eftermiddag fick dom äntligen beskedet att flyga till Aten för att därifrån åka buss i ca 48 timmar med småttingarna, Hur ska det bli??? Stackare. Du har iaf turen att sitta hemma hos föräldrarna och kan vänta på ett flyg som passar er. En annan vän har sovit på flygplatsen i två dygn i väntan på att ett flyg ska hämta hem honom från Cypern.

  Anmäl

  Anna Svensson,
 9. Ser att några föreslår att hyra bil, åka tåg, buss osv. För det första tävlar ”halva Europa” om de samma biljetterna/platserna, för det andra är det inget drömscenario att åka genom stora delar av Europa med en liten treåring… Alla ni som har/har haft en treåring fattar förhoppningsvis vad jag pratar om!?!
  Fasen vet om jag hade gjort det i första taget, utan jag hade nog gjort som Pernilla och försökt ha lite is i magen och avvaktat och HOPPATS att det skulle lösa sig snart!

  Apropå det att klaga, jag har också växt upp med ”hotet från Biafra”, jag fattade aldrig riktigt vad det hade med den kalla gröten (som vi fick VARJE lördag) på tallriken att göra, de kunde ju få den av mig om de nu behövde den så mycket?
  Ja, det är MYCKET man INTE fattar som barn, nu som vuxen, snart en ”gammal dam” har jag svårt att fatta VARFÖR man inte får ha en åsikt/beklaga sig när man tycker sig befinna sig i en icke önskvärd/besvärande situation!?
  Det är PERNILLAS blogg, hon måste rimligtvis få tycka vad hon vill om SIN EGEN SITUATION, ni som ondgör er över hennes så kallade gnällande, har NI rätt att gnälla över vad Pernilla tycker/känner, tycker ni? Har NI rätt att gnälla över vad PERNILLA gör/inte gör, men Pernilla själv skall akta sig jävligt noga för att uttrycka känslor som NI inte finner passande? Hur understår ni er? Med vilken rätt dömer ni henne? Har NI ”gått i hennes skor”? Är det kanske den berömda avundsjukan nu igen, bara för att det handlar om Pernilla och hennes familj så skall de minsann veta hut? Och det är DIN uppgift att ”sätta dem på platts”…

  Anmäl

  Marit,
 10. Ha,ha!!! Jag får ont i magen av allt skratt! Du pch Peter är så fy j*vla sköna, älskar när ni sjunger ”Snälla snälla” HAHAHAHAHA! Kärlek till er,kram!

  Anmäl

  Sophie Andersson,16,
 11. Herregud…klart du har rätt att klaga…alla klagar ju….varför skulle du inte få klaga!? För att du heter Pernilla Wahlgren? Nej för tusan…klaga på det är en mänslig rättighet ;) De som inte tycker du får klaga kan ju sluta läsa din blogg och reta sig…vem har sagt att de har rätt att klaga bara för att de heter Svenne- banan och jobbar på konsum och är bittra för de inte kan sjunga och fladdra med håret ;)…fniss…

  Anmäl

  sandra,
 12. Det är bara så spännande. En del av dina ”kommentatorer” påminner mig om när jag var liten och matvägrade och fick höra: ”ÄT UPP – tänk på barnen i Biafra”
  Visst det finns säkert människor som sitter på flygplatser och som har det ”värrre” än du men det innebär inte att du inte har rätt att vara ledsen. less och att klaga, eller hur?

  Vi skulle ha åkt på en mycket efterlängtad semester igår och givetvis är jag r jätteledsen för att den inte blev av. Inte 17 tröstas jag av att det finns 10 000 personer som har det värre än mig. Det fungerar ju inte riktigt så.

  Däremot är jag avundsjuk på dina föräldrar som får umgås med dig och Theo litet extra. ♥

  Kram
  Ann

  Anmäl

  Ann,
 13. tja pernilla. du en fråga skulle du inte kunna ladda upp svindlande affärer live på youtube eller här i din blogg? för jag vill höra den live version det finns i youtube som du är i liseberg men ljudet är så doligt. varför åker du inte tåg till sverige? för det gjorde nannes man från london till sverige han åkte gennom frankrike och andra länder till sverige. älskar dig pernilla.

  Anmäl

  bewar,
 14. Jag tycker du är underbar, jag älskar också rosa hihi jag skulle vilja att du har fler kuliga tävlingar på bloggen, jag vann ju biljetter till bruden visste för lite och det var så kuuul att jag fått mersmak.
  Kram och ha det gott nu i spanien

  Anmäl

  joanna,
 15. Men snälla! Om det hade varit ngn annan (som inte är en kändis) som skrev att dom satt fast i Spanien eller ngn annanstans för den delen, hade reaktionerna blivit dom samma tro??? Skulle inte tro det.
  Hoppas att Eyjafjallajökull lugnar ner sig snart så att alla som är drabbade får återgå till vardagen igen, framföallt de boende på Island.

  Anmäl

  Mimmi,
 16. Vi får verkligen hoppas att flygen snart kan starta igen.. kramar

  Anmäl

  cissi,
 17. Jesses vad Kristine Meltzer är lik dig i utseendet.
  men hon har inte fått in ditt fnitter riktigt bra.
  Det ska ju vara en djup inandning med där också! ;)

  Vem var det som spelade Stefan?

  Försök ta buss eller tåg hem, det måste väl gå bra.
  Men det är klart att det är ju en bra bit från Sverige
  där i södra Spanien..inte helt lätt..!

  Anmäl

  Margit,
 18. ge gärna er stöd o gå med detta: nwww.facebook.com/group.php?gid=119700938040196

  Anmäl

  egi,
 19. Hej Pernilla!
  Du är bättre Orginal Pernilla :)
  Stora kramar.

  Anmäl

  Robin B,
 20. Men hyr en bil och åk hem då…

  Anmäl

  Daniel,
 21. Stackars dig! Jag lider med dig men mest lider jag med din mamma och pappa…

  Anmäl

  gunilla,
 22. Ha ha ha…Kul är det…
  Ha det så mysigt tillsammans : )
  Och hoppas att vädret blir bättre snart !!!!!
  KRAM Helene.

  helenesdagbok.blogg.se

  Anmäl

  Helene,
 23. haha, ja du har ju tid till att blogga iallafall ;-) Kanske din mamma och pappa börjar skriva sina memoarer och du börjar brodera!

  Anmäl

  br,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

@pernillawahlgr1

Webbshop

pernillas_webbshop

OZ14-Jul_250x360pxl

Pernillas Kök

Skärmavbild 2013-11-18 kl. 14.49.01

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister och har redan hunnit fira 30-årsjubileum som artist. Utöver detta har hon även släppt två kokböcker och skapat kläder i eget namn.
Pernilla är född på julafton och är mamma till Oliver, Bianca, Benjamin och Theodor.
Pernilla bloggar om livet, familjen, glamour, mode, mat och shopping i en härlig röra!

Kontakt:
Pernilla Wahlgren

Pernillas agent:
Lasse Karlsson
Lifeline Entertainment
Box 242220
10451 STOCKHOLM
070-555 77 88
Lasse Karlsson

Senaste kommentarer

 • Pierre: Har samma sak, kommer precis ur ett anfall. Jag har haft detta sedan tonåren och har utarbetat ett utmärkt...
 • Veronika: Tack! Jag har äntligen fått ett namn på vad jag lider har! Har haft detta i flera år och för mig är det...
 • play mobile games on desktop: TҺe preliminary cellular phone games ɦad been pre-installed with one colors whiϲh...
 • Josefine: Hej Pernilla! Har samma problem som du hade, mina bilder blir gråa.. Jag undrar om du fick tillbaka dom...
 • lotta: Oj va skönt att googla fram detta inlägg m alla kommentarer. Är just ur ett anfall. Har detta av och till och...

@modernmomse

Arkiv

Follow on Bloglovin


 • Om Pernilla

  Pernilla är en av Sveriges mest folkkära artister och har redan hunnit att fira 30-årsjubileum som artist. Utöver detta har hon även släppt två kokböcker och skapat kläder i eget namn. Pernilla är född på julafton och är mamma till 4 barn: Oliver 23, Bianca 18, Benjamin 15 och Theodor 6. Hon bloggar om livet, familjen, glamour, mode, mat och shopping i en härlig röra!