15 dagar till bättre hy

Swiss Clinic 03/01 13:54 1 kommentar

mm_entry_veroni

Det är många som har problem med fet hy och acne. Ett ännu värre följdproblem är att det kan orsaka fula ärr.
Nu berättar skönhetsexperten Veronica om hur hon blev av med sin acne och sina ärr – på endast 15 dagar.

Veronica Lauritsen är en av de större modebloggarna i Norge och dessutom skönhetsexpert. Även hon har ett vanligt förekommande problem med fet hy som skapat fula ärr. På grund av sitt problem har hon provat flertalet krämer och behandlingar för att bli av med acne och ärr – tyvärr utan någon större framgång. Efter tips fick hon tag på Swiss Skin Renewal Kit som hjälper mot bland annat rynkor, ärr, sår och acne.

Swiss Skin Roller är första delen av detta kit och består av 540 mikronålar av kirurgiskt stål som sticker in i huden. Dessa nålar skapar små kanaler i huden som sedan startar en naturlig läkeprocess där huden återhämtar sig. Det är under denna process som även rynkor och ärr försvinner.

veronicaforeefter

– Resultatet var extremt positivt. Jag trodde att det skulle hjälpa mot finnar och fet hy, men inte att mina ärr skulle försvinna, säger Veronica.

Den andra delen av detta kit är hudkrämen Swiss Rejuvenator som snabbar på hudens läkeprocess och hjälper mot bland annat eksem, utslag, ärr och bristningar.

Veronica blev så nöjd att hon nu rekommenderar alla som inte testat att själva prova på, vare sig det handlar om att bli av med celluliter, ärr eller acne.

– Hudfärgen har blivit bättre och ärren och acnen på hakan och båda sidorna av ansiktet är borta. Alla borde prova detta. Självförtroendet har växt och nu vågar jag gå på butiker eller träna helt utan smink, säger en glad Veronica.

JUST NU: 38 procents rabatt på Swiss Skin Renewal kit.

Få kittet för bara 799 kronor (ordinarie pris 1290 kr)

bottom_banner

Kommentarer

Visa 10 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webshopknapp

diet

Eyes

@swissclinic