Ta bort ärr med hjälp av mikronålar

Swiss Clinic 04/11 13:54 2 kommentarer

Under hela sitt liv hade Vivianne Carlsson, 32, haft sitt ärr bredvid ögat.
Tack vare Swiss Skin Roller har hon äntligen fått bort det.

– Det har gått jättebra, gropen jag hade tidigare är borta, säger hon.

När Vivianne Carlsson var liten ramlade hon in i ett bord vilket har medfört ett ärr precis bredvid ögat.

– Det är inte så stort men det är såna här smågrejer som man själv kan störa sig på, varje gång jag har tittat mig i spegeln eller sett bilder på mig själv så har jag sett ärret, berättar hon.

Räddningen kom att heta Swiss Skin Roller, en ny produkt som hjälper just mot ärrbildningar men även mot rynkor och hudbristningar.

– Jag brukar vara väldigt skeptisk till sådana här grejer men jag testade Swiss Clinic tandblekning som fungerade jättebra, nu använder min kille det också. Sedan fick jag ett nyhetsbrev om denna hudroller, förklarar Vivianne.

– Jag hade läst om någon liknande grej i någon mammatidning innan så jag tänkte att det var dags att prova.

arr_foreefter

Swiss Clinic säljer fler professionella skönhetsbehandlingar som utförs i hemmet! Läs mer på www.swissclinic.se

Swiss Skin Roller består av 540 mikronålar av kirurgiskt stål som sticker in i huden. Vid några minuters användande skapas omkring 300 000 tunna mikrokanaler i huden, sedan sker en naturlig läkningsprocess där huden återhämtar sig. Under denna process återhämtar sig huden även från till exempel rynkor och ärr.

– Det kändes ju lite läskigt innan och jag var lite orolig i början, särskilt som mitt ärr var så nära ögat. Men redan efter 14 dagar såg jag skillnad och det har blivit mycket bättre, gropen jag hade tidigare är i princip borta.

Vivianne berättar vidare om oron innan behandlingen:

– Jag var också lite orolig för att jag brukar ha lätt för att bli rödflammig och få finnar och så men det har gått jättebra. Jag gör det på kvällen innan jag går och lägger mig, det kliar lite grann men det är inte så farligt. Jag tror hygienen är viktig, jag sköljer av den både med hett vatten och alkosprit för att döda alla bakterier.

Dessutom använder Vivianne sig av Swiss Rejuvenator, en hudkräm som på ett snabbt, enkelt och helt naturligt sätt påskyndar rekonstruktionen av hud, motverkar eksem samt behandlar bristningar och ärr.

Produkten Swiss Skin Renewal (hudrollern och hudkrämen) kostar just nu bara 799 kronor (ordinarie pris 1290 kr). Dessutom lämnas resultatgaranti och frakten är gratis.

bottom_banner

Kommentarer

 1. Jag vet inte om man ska lita på den sidan Swiss Clinic heller? Det är tydligen samma kinesiska dermaroller som säljs typ överallt har jag märkt.

  Anmäl

  Ninni, | Anmäl
 2. Fantastisk produkt, har också testat den och den ger resultat men det tar ett litet tag.:)
  Rekomenderad!

  Anmäl

  Johanna S, | Anmäl
Visa 10 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webshopknapp

diet

Eyes

@swissclinic