Variant på Ceasar sallad med kyckling

ceasarsallad

För ca 3-4 personer
2 grillade eller stekta kycklingbröst utan skinn

Dressing:
1 dl mild lättyoghurt
½ riven vitlöksklyfta
1 tsk fransk senap
1 krm salt
1/2 dl hackad gräslök

Blandad sallad
Parmesan hyvlad
2 skivor strimlat fullkornsbröd (rostade i ugn)

Blanda alla ingredienser till dressingen, skiva kycklingbröstet, mixa salladen med dressingen servera med parmesan, kycklingen och krutongerna. Krydda ordentligt efter egen smak.

Vintips: Beaujolais Villages eller MORGON, båda vinerna serveras bäst lätt kylda.

I samarbete med Vingruppen och Valid Wines.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Senaste kommentarer

  • Puky: Ja, jäklar vad gott!
  • Emma: Vilka spännande smaker det verkar vara, utan alltför konstiga ingredienser. Någon gång ska jag prova det här...
  • Holli Gaisford: Hi! Is that site on? testaronis page
  • Sharice Taubman: Hi! Is this kind of thing set? testaronis page
  • Giuseppe Gorneault: Hi there! Is this thing active? testaronis page


  • Om REDAKTIONEN